>Avslöja aldrig din rätta siffra

>En sak som jag verkligen lärt mig idag är att man aldrig ska ge ut detaljer eller antaler på sitt sexuella förflutna till en kille. Oavsett om man som tjej har haft en, tio eller femtio älskare innan den man för tillfället träffar så ska man ALDRIG avslöja den rätta siffran. De flesta killarna verkar överhuvudtaget må dåligt av vetskapen att hans prinsessa har haft ett sexliv innan honom. Har detta något att göra med det manliga egot?! Antagligen…

Mitt tips är att om din kille pressar dig till att säga en siffra… vet du hans siffra så säg ett lägre tal än hans… om du inte vet hans siffra, tänk på att killar inte gillar tvåsiffriga tal.

Om din kille frågar vem som har varit din bästa älskare, kom ihåg. Det är alltid din nuvarande kille som har varit den bästa du har haft (om han inte tror dig får du väl dra till med en klyscha som att du aldrig har känt så här, elr ingen har varit så osjälvisk som han, bla bla bla).

Killar säger att dom vill veta sanningen… ge dom din version av sanningen!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s