Oseriös insats

Jag skäms ärligt talat över mig själv! Mitt beteende är inte OK. Hade redigeringslektion idag på Poppius, och vad gjorde jag… allt annat än det man skulle göra. På ett sätt lärde jag mig det jag hade problem med förra InDesign-lektionen, nämligen att ändra storlek, ”zooma” och beskära bilder. Tror jag har ganska mycket kläm på det nu. Men att göra den där tidningssidan som M, min redigeringslärare, gav oss i uppgift gick mindre bra.

I stället lyckades jag bra med följande:
*Komma med festliga kommentarer
*Prata i mobileltelefon när M hade genomgång
*Ta en extra lång fikarast
*Gå på toa under M:s genomgång
*Smita tidigt från lektionen

Nämnde jag att jag känner mig stolt över mig själv?!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s