Liiiite sjuk…

Har legat lågt med bloggandet de senaste dagarna eftersom jag har legat hemma, förkyld å jävlig. Har haft hög feber och känner mig helt matt. Imorrn ska jag iaf gå till skolan å vara duktig å grupparbeta. Kmr väl antagligen att gå hem efteråt å kollapsa i sängen elr nåt.

Fick ett sms från en person i min närhet som vill gå på dejt… hmm spännande… alltid intressant när såna som man tror att man känner avslöjar ett romantiskt intresse. Ska försöka komma över åldersgrejen bara:-)
Det skulle ju vara lite trevligt att gå på dejt med en människa som jag faktiskt vet vem det är och som jag inte behöver vara misstänksam emot för att han har utmålat sig själv till ngt annat på internet…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s