>Mysko dröm

>Hade en rätt så mysko dröm inatt… jag drömde att jag blev av med min snygga (dyra) väska på ett uteställe. Sprang runt och letade precis överrallt, men kunde inte hitta den. Då ser jag en tjej komma ut från toaletten med min väska över axeln. Jag konfronterar henne och bevisar att det faktiskt är min väska eftersom alla mina grejer ligger där, men hon blånekar…
Då blir jag så j-a arg så jag… muggspolar henne(?!).
Till och med jag är förvånad över mitt drömbeteende!

Vet inte var den aggro-drömmen kom ifrån, men det kan ha att göra med en viss Herr Re som störde min skönhetssömn, men det är väl mitt eget fel. Jag får väl helt enkelt lära mig att stänga av den telefonen på nätterna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s