>Söndag i soffan typ

>Händelselös dag idag. Har försökt att kurera mig så jag orkar jobba imorrn. Ska bli kul att få återse mina små änglar i 3a… fast jag kmr väl bittert få inse att de inte är så mkt änglar längre, och kmr antagligen bittra imorrn om min jobbiga måndag, haha….

Har spenderat söndagen i soffan och kollat på film…. Habermas-boken har legat bredvid mig och gett mig dåligt samvete….usch!

Nej, nu är det middag som gäller, belönar mig själv med en Bento-låda…men det är ju så mkt mat så jag lär ju ha rester för ett par dagar framöver 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s