Änglarna i 3a

Kan man annat än älska de små änglarna i 3a? När jag kom imorse möttes jag av kramar, från alla (även de ‘tuffa’ grabbarna). Elin gav mig en silverask, och jag fattade inte att det var en present till mig (utan trodde att det var ngt som de skulle lämna in)…
Men sen förklarade hon att de pysslat på söndagen, och gjort marsipangubbar, och då ville hon göra några till mig, för hon trodde att jag skulle bli glad, och kanske ville komma å jobba mer hos dom… Kan man annat än att älska dom små sötisarna?!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s