>I wanna do bad things with you

>
Har precis kollat klart på första säsongen av HBO:s ‘nya’ serie True Blood, med bland annat Anna Paquin (X-men-filmerna) och Alexander Skarsgård. Canal plus har fattat grejen och visar serien på onsdagar kl 22. Serien utspelas i en håla i någon amerikansk sydstat, i en värld där människor och vampyrer lever sida vid sida… låter kanske heltöntigt, men gillar man den här genren är serien helt klart sevärd! Seriens namn kommer av det som alla vampyrer beställer in på barerna…typ vampyrernas Heineken…fast det är blod och ska gärna drickas tempererad (37,5 grader). Precis som det ska vara är True Blood lite skum, spännande…vidrig emellanåt, makaber, sexig och jäkligt underhållande. Jag gillar, och hoppas på en säsong 2.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s