>Mardrömskille

>Det finns ju drömkillar… men även mardrömskillar. En kille som jag verkligen INTE vill ha är Spencer Pratt, och detta baseras inte helt på hans sliskiga utseende (även om det bidrar en del till mina äckelkänslor).
Har ni sett MTV:s The Hills någongång så vet ni att Spencer Pratt är ihop med Heidi Montag.. som är fd bästa kompis med Lauren Conrad. De blev ovänner på grund av Spencer (eftersom LC tyckte att Spencer behandlade Heidi som skit, och sa det till honom)… och han är oxå orsaken till varför Heidi inte har kontakt med varken familj eller vänner längre.

Lauren Conrad och Heidi Montag när de fortfarande var vänner

En kille som driver bort både ens familj och vänner, och som även är ovän med sin egen familj…kan inte vara annat än bad news… han verkar jäkligt kontrollerande, manipulerande, intrigerande… och visst man ska väl inte tro på allt som man ser på reality-TV… men vad har karln egentligen gjort för att vara i strålkastarljuset… ingenting…han bestämde sig för att dejta en tjej som hade en show på MTV, och lyckades sen hamna på lönelistan…och tjänar stora pengar på det… det är en sjuk värld vi lever i!

Spencer Pratt gästar Late Show


Heidi före Spencer


Heidis förvandling under tiden med Spencer

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s