Högerhanden åter i funktion

Bröt pekfingernageln på högerhanden så pass illa så jag har haft ont i fingret flera dagar. Då jag är högerhänt har detta medfört att jag haft svårigheter att ordbehandla på datorn, samt att skriva ‘old school’ dvs med en penna…. låter som ett j-a i-landsproblem jag vet… men det är förklaringen till varför jag inte checkat in på ngn dag elr så. Nu vet ni det 🙂
FYI då jag kan skriva detta så är högerhandenuppenbarligen på bättringsvägen…även om det är jobbigt och tar lång tid med pekfingervalsen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s