>Allmänt trött och folk fattar inte Timos storhet

>Har varit social med familj, släkt, vänner och bekanta de senaste dagarna.
Även om det är väldigt trevligt att träffas och umgås, så är det samtidigt väldigt jobbigt på nåt sätt. Jag har iofs stort behov av att få vara själv en del så det är väl därför det känns så jobbigt att inte få vara ifred liksom… Behöver nog en liten paus från folk tror jag! Imorrn är det soffan och en bok som gäller.

Såg reprisen av Körslaget idag på förmiddagen, och förälskade mig i Timo Räisänen. Brukar iofs göra det en del när jag lyssnar på hans musik, och när jag har sett honom live… men inslaget på tv4 när han hade sin köraudition visade den Timo jag gillar bäst… man känner bara kärlek och värme helt enkelt. Låter som att jag har en barnslig tonårsförälskelse i herr Räisänen, och det är nog så helt enkelt…

Blev mäkta besviken när jag senare såg på aftonbladet.se att det var Team Timo som fick lämna.
Man får väl bittert konstatera att Göteborgarna och alla andra Timo-fans inte riktigt drog sitt strå till stacken och röstade på Team Timo. Jag hade definitivt röstat en massa om jag hade haft möjlighet att se programmet, vilket jag tyvärr inte kunde idag så man kan väl säga att även jag svek. Förlåt Timo!!

Timo var visserligen en underdog, jag menar han är inte folklig som Robert Wells och Nanne Grönwall, och för all del även Hanna Hedlund. Han har inte heller varit med i Idol som Snygg-Erik. Timo har istället vunnit diverse P3-utmärkelser, och såna saker säljer inte skivor och gör en inte känd hos den breda massan. Däremot vinner man en j-a massa cred hos såna som hävdar att de kan, och förstår sig på musikbranschen (undertecknad inräknad).
Verkar dock som att det är fler än jag som tycker att Team Timo skulle få vara kvar, åtminstone om man får tro aftonbladets läsare.

(tv4.se)

Annons

2 reaktioner på ”>Allmänt trött och folk fattar inte Timos storhet

  1. Louise 8 januari, 2009 / 12:18

    >Huvudet på spiken. Timo är grym!

    Gilla

  2. Sanna 1 februari, 2009 / 10:46

    >Vi var bäst.. Och vi ägde finalen igår.. Kram Sanna (Team Timo)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s