Jakten på den perfekta svarta skjortan

Spenderade tre timmar i Täby centrum idag för att hitta en svart skjorta åt lillebror F. Bestämmer man sig för att shoppa en söndag får man skylla sig själv att det bara finns Rodamco-palatsen som utbud. Man tycker dock att ett av Stockholms största köpcentran ska ha allt, men tydligen inte när det gäller herrkläder. Särskilt inte när lillebror F bestämmer sig för att han vill ha en svart skjorta som inte ser tråkig ut (?!). Vi sprang nog in i varenda affär ett par tre gånger innan F till slut hittade en snygg grej från Tiger. Dessvärre fanns den inte inne i hans storlek, så det var bara att leta vidare.

Lillebror F råvägrade att gå in på H&M och Dressman… för det gör man bara inte, men det slutade ändå med att han nödköpte en skjorta på H&M (efter lite övertalning från storasyster, som hade ruttnat ganska rejält). Tilläggas bör oxå att den satt snyggt på honom, och var helt ok både i färgton och material, och dessutom kommer den matcha hans nya gröna slips alldeles utmärkt. Brorsan, du kommer vara snyggast ikväll! Det vet du!!

Har förresten fått min dagliga HR-dos nu 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s