Best of 2008 nr 2

Nr 2

Hur man garanterat får napp (publicerad 18 november)

Läste en artikel på aftonbladet.se idag om hur man garanterat får napp ute på krogen.. Beteendevetaren Henrik Fexeus gav små tips om hur vi ska uppföra oss när vi går ut på krogen, om vi vill ragga hem nåt…

Det handlade bland annat om att man ska spegla den andres kroppsspråk, att lyssna och vara uppmärksam på vad den andre säger, att man ska umgås med smarta och snygga människor, men inte för smarta och snygga för då sticker man inte ut…Sen ska man spela svår oxå…och gärna vara lite neggig får att plocka ner sin tilltänkta på jorden…

Men hallå?! Är det inte så vi tjejer redan gör elr? Spelar svårfångade, låtsas vara intresserade och uppmärsamma, och bete oss allmänt som bitches. Eller är det bara jag?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s