Best of 2008 nr 3

Nr 3

Man är aldrig anonym på nätet (publicerad 30 oktober 2008)

Det här med att hitta någon via nätet… har funderat en del på det. Speciellt kring sidan happypancake där medlemsskapet är gratis. Det finns ju en handfull människor som faktiskt är där för att hitta någon…Sen finns det ju dom som bara är där för att få ligga,vare sig det är IRL, cybersex eller telefonsex… och det finns säkert en massa godtrogna tjejer som kommer att låta sig utnyttjas av dessa individer…
Just att happypancake är gratis borde ju dra till sig fler oseriösa typer, såna som är där för att få sig en titt efter något snyggt…kanske en bild dom kan spara ner från nätet och sen dra en handtralla över…

Jag vet inte om nätdejting är min grej egentligen. Tror att jag är alldeles för cynisk/misstänksam för såna här saker. Det är kul att se hur långt man kan låta det gå, särskilt i de fall när man märker att den andra personen ljuger… såna där uppenbara lögner som går att kolla via en enkel googlesökning, för att inte tala om facebook.
Ta till exempel Mediakille på happypancake. Säger att han heter Micke, 35 år, jobbar på SR (vilket iofs var sant) och sen ger han ut sin msn. Skickar någon bild, som antagligen togs för tio år sen…och som inte stämmer särskilt bra med det jag ser på hans webcam…

Om du tänker blåsa en tjej så ha för guds skull inte din msn-adress kopplad till ditt facebook-konto… det tar typ en minut att kolla upp det. Fast det är ju när man vet sanningen om den andra personen som det som det roliga börjar.. när man vet exakt vad personen ”på andra sidan” är ute efter…

och bara vetskapen att en ”känd radioprofil” (i alla fall i Norrbotten) drog en handtralla över min bild är på ett sätt lite kul. Frågan är väl bara vad man ska göra med den informationen…
Det roligaste skulle ju vara att hänga ut honom här…eller vad säger du Reine?!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s