Farväl 2008, välkommen 2009

Jag spenderade nyårsafton som Carrie i SATC-filmen, förutom att jag inte gjorde en tripp in till stan för att fira 12-slaget med en väninna. Tråkigt kan tyckas, men jag är av åsikten att det var jäkligt skönt. På ett sätt var det tur i oturen att tre fjärdedelar av mina tilltänkta middagsgäster drabbades av vinterkräksjukan, för då fick jag tid för mig själv och tillfälle att tillfriskna från min efterhängsna förkylning.

Jag inledde det nya året med att vakna upp feberfri  2009 har börjat bra iaf!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s