Som prozac för själen

Jag var en sväng i Arninge idag och skulle kolla REA:n på Skopunkten . Vandrade ut 10 minuter senare med en påse innehållandes tre par nya skor…lite fattigare, men väldigt mkt gladare… elr nöjd är nog rätt ord eg. Skoshopping är som lyckopiller, och nu vandrar jag runt i lägenheten i ett lyckorus och går in mina nya skor.

Appropå lyckopiller så skickade Herr A en youtube-länk till mig (som en liten påminnelse om att han finns tror jag) med en låt av Death Cab For Cutie, som jag i ett svagt ögonblick berättade att jag tycker om. Låten i sig är som prozac för själen

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s