Shopping som kom av sig

Hade tänkt åka in till stan och kolla roliga affärer idag, men eftersom det är så kallt ute slutade det med att jag gjorde NK, Sergelarkaden och Åhléns City… ganska effektivt visserligen men i princip samma utbud som ute i förorten, vilket resulterade i att jag kom hem med en ynka påse från Kicks innehållandes lite hårfärg. Får väl kolla roliga affärer en annan dag ist.

Läste förresten på Rydströms blogg att han gjort pannacotta på nyårsafton, men han fuskade och använde gelésocker. OK, resultatet blir faktiskt gott, jag har oxå provat det receptet. Efter närmare eftertanke varför ska man krångla till det och leka med gelatinblad bara för att det är jobbigare liksom. Kan dock förstå att hans sällskap tvivlade på att det var han som stod bakom efterrätten. jag menar han är ju en fotbollsspelare dom kan väl inte så mkt annat, elr? Hsh, Rydströms inlägg resulterade iaf i att jag köpte hem grejer för att göra pannacotta ikväll.

Hörde Begging you med Madcon idag när jag var i någon affär, och önskade genast att jag vore hemma eftersom jag blev sugen på lite Magnus Carlson, och då snackar vi Magnus Carlson i Weeping Willows. WW-Magnus version av Begging you (Jag ber dig) surrade i skallen på mig hela den långa vägen hem på tunnelbana och buss. och då hade jag ändå min Göteborgs-playlist på repeat på ipoden!.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s