På spaning efter Bojan…elr?

Nyss hemkommen från dagens shopping i Kista. Jag och Malin åkte dit för att kolla affärer, skvallra och käka en bit mat. När vi gick och trängdes bland alla andra som oxå tyckte det var en bra idé att kolla affärer, pekade Malin ut ett café där man tydligen ofta har spanläge på Bojan (hur hon nu kan veta det?). Lite värdelös informationsutbyte från en AIK:are till en annan…

Det intressanta med Kista centrum är att det är en helt annan typ av människor där än vad det är i Täby centrum. I TC är det bara wannabe-brats som springer omkring. I KC däremot känns det mer som…att man är utomlands… vilket på ngt sätt känns jäkligt befriande.

Det blev ingen vidare shopping för ngn av oss dock, jag kom hem med en påse med smågodis, och det var allt. Dagens höjdpunkt var istället kebabtallriken på food courten, som iofs resulterade i rejält magont för oss båda som har känsliga magar…

Ikväll blir det en stor kopp te, en bok och tidig sänggång. Imorrn blir det Telefonplan för att kolla in syrrans nya lägenhet.

Har förresten fått min digitalkamera att börja fungera igen, så nu kan det ev bli lite mer bilder på bloggen

Här kommer lite kvällsmelankoli

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s