Vi behöver alla en Dolph

Jag kunde inte sova igår natt, så jag roade mig med att kolla på Showdown in Little Tokyo, som gick på 3:an (tror jag). Säga vad man vill om Dolph Lundgren, men jag måste erkänna att jag gillar honom och hans filmer. Han får alltid spela tuffa actionroller där han inte behöver säga så mkt smarta saker utan låter kroppen framföra budskapet. Jag menar Dolph kan slåss, han är hyfsat snygg att se på och han räddar kvinnor i nöd… Lagom underhållning, på låg nivå… vilket är exakt vad man behöver efter midnatt.

Läste på aftonbladet.se att Dolphan ska göra nytt med bl.a Sylvester Stallone, Jet Li och Forest Whitaker… Forest Whitaker… det är faktiskt jäkligt creddigt att göra film med honom, han är ju grym! Man ska inte underskatta Dolph.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s