Slut med nätdejtingen

För en tid sedan pausade jag mitt medlemsskap på HP, och idag gjorde jag detsamma på MP. Elr jag inledde faktiskt det nya året med att pausa MP-medlemsskapet, men idag raderade jag min profil permanent.

Mitt nätdejtande ledde iaf till en j-a massa mejl, lite nya bekantskaper och två dejter… och visst nånstans har väl hela nätletandet efter kärleken varit en intressant erfarenhet, men nu orkar jag inte engagera mig något mer.

Det har ju visat sig att det inte är helt omöjligt att träffa bra killar på andra sätt… via jobb, skola, krogen, vänner osv…

Det var kul så länge det varade, och jag får väl kanske nånstans erkänna att det var mest på kul… har iaf en j-a massa bra material till den där skrivarkursen som jag funderat länge på…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s