Friday I’m in love…

Ok, tekniskt sett är det egentligen lördag, men då jag inte gått och lagt mig så känns det som att det fortfarande är fredag

Hade väl sämsta tänkbara start idag… snoozade bort mig, och försov mig… hann inte äta frukost elr dricka kaffe, utan det var den vanliga ’vakna’-duschen, påklädning samtidigt som jag kollade NyhetsmorgonTV4, och sen iväg till bussen. Sminkningen gjorde jag på bussen in till stan samtidigt som jag längtade efter första koppen med kaffe.Tog dock det mogna beslutet att inte hoppa av vid Mörby C, utan inhandla kaffe och macka på skolan för en Selma…. Trodde jag!

Inte hade dom kafeterian öppen idag… antingen har dom lagt ner sin verksamhet, elr så har dom jullov fram till på måndag. Jag hoppas på det senare. Hsh surade jag i två timmar…under hela föreläsningen… eftersom jag inte hann iväg till ngt annat ställe, och inhandla min koffein-kick. Typiskt nog hade jag lagt ur mina koffein-tabletter som brukar ligga i väskan just pga kaffelösa situationer. Koffeinist javisst!! Jag är ganska öppen med mitt missbruk iaf…

Jag satt och genomled en föreläsning som eg var ganska  intressant om den förändrade journalistiken. Sigurd Allern höll låda i två timmar. För den som är intresserad är han en journalistikprofessor från Oslo och som tydligen gästspelar på JMK för att Bonniers hade varit generösa och hostat upp med stålar…

När jag stod och väntade på 4:an för att åka hem hörde jag ett gäng killar på skolgården till Östermalmsskolan som skrålade AIK-sånger… Det värmde lite i AIK-hjärtat, och jag måste erkänna att jag längtade lite till Råsunda och Norra stå. Enligt fredagens Metro, så är Allsvenskan bara 86 dagar borta…härligt Fast nog snackat om fotboll på den här bloggen. det får klackhoran ägna sig åt istället.

Gjorde en efterlysning idag på fejan om att jag ville ha en inbjudan till spotify. Lillasyster K var ganska snabb på att skicka en inbjudan… och hintade väl lite om det i en kommentar till min efterlysning… vilket resulterade i 43 mejl från mina vänner och ’vänner’ som gärna ville bli inbjudna av mig… Ja, jag menar ’vänner’ för vissa av dom som har hört av sig, har jag inte pratat med på sisådär 10 år… så hett är det tydligen med spotify! Och jag kan ju dessutom tillägga att jag förstår ’what all the fuzz is about’ 

Jag Spotify!

Annons

En reaktion på ”Friday I’m in love…

  1. K 12 januari, 2009 / 09:36

    Imponeras alltid av att du kan sminka dig på bussen! När jag var yngre tänkte jag alltid att ”sådär kommer jag också göra när jag är i marias ålder”. Nu är jag 24 och har fortfarande inte lyckats.. :SMiss you!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s