Jag är en pluggis!

Provocerade mina klasskompisar i början av veckan när jag ändrade min status på fejan till att jag var färdig med NoK-tentan (nyhetsvärdering och källkritik för er som vill veta). Skönt med lite vila var det nån som sa…

Kan ju tyvärr dock säga att det bara var att sätta igång med nästa tenta. Så är det när man pluggar lite saker vid sidan om, bara för att det är kul… Vissa veckor, som denna, är det dock inte så kul

När den här veckan (the week from ) är över kanske jag orkar göra er insatta i vad jag pysslat med, men idag orkar jag inte. Idag tog jag sovmorgon, fick sova hela 4,5 timme innan det var dags att ta itu med torsdagens arbetsinsats. Jippie!!

Jag har inget liv, jag är en pluggis!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s