Ordningen är återställd

Har haft ett strejkande internet under helgen, men nu fick jag äntligen igång det igen. Funderar om jag har ngt konstigt virus som försöker blockera när jag ska ansluta mig till nätet… men hsh: jag är här nu!

Dagens tidningar skriker om skandal. Robert Wells åkte ur körslaget. Jag säger som Fylking: – Äntligen!! Förstod aldrig vad han skulle ha där å göra. Ordningen är återställd!

Och appropå återställd ordning, Markus Krunegård vann P3-Guld för Årets låt. Jippie! När Grammisgalan mest framstod som en fars… (grammis till EMD, vad f-n är det liksom?!) så känns det som att P3:s jury, och P3:s lyssnare har lite sjysstare koll liksom.

Nu ska jag återvända till min hemtenta, som ska mejlas in ikväll…

Ni kan kolla på Lykke Li, en annan vinnare från P3:s Guldgala. Lykke Li är årets nykomling enligt P3:s lyssnare. Jag kan bara hålla med!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s