Knaprar piller och tycker synd om mig själv!!

Har legat i sängen och käkat piller sen igår eftermiddag. Nu har dock citadonen tagit slut (som jag fick när jag stukade foten i höstas) och jag knaprar voltaren istället… Jag har ont i ryggen igen… får alltid ryggproblem när jag slarvar med träningen… inte bra! Men det går ju tyvärr inte att göra ngt åt just nu.

Ska unna mig lite nya avsnitt av the City och Gossip Girl nu, och äta pizzarester till middag. Imorgon är det LHS och JMK som gäller!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s