Äntligen fredag elr nåt…

Äntligen fredag… fast det känns som att det bara är onsdag. Jag tycker att den här veckan har gått extremt fort…jag hinner inte med!

Var på ett väldigt givande seminarium på JMK idag som handlade om sportjournalistik. Jag tror att ungefär en tredjedel av mina klasskamrater tyckte detsamma som jag, då det var tydligt att många inte var ett dugg intresserade av ämnet.

Av någon anledning så anses inte sportjournalistiken vara särskilt fint, och att vår seminarieledare var totalt ointresserad/okunnig i ämnet var ganska tydligt. Jag själv som är extremt sportnördig fick flera gånger bita mig i tiungan för att inte framstå som totalt besatt (tror iofs att det lyckades sådär).

Upptäckte dock att det fanns en hel del gnagare i klassen, vilket bara få anses som positivt.Börjar nästan längta till försäsongen som sätter igång snart…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s