Stora bloggpriset

Har precis lagt dagens röst till Stora Bloggpriset. Då jag tyvärr (?) är lite för insnöad på sportbloggar blev de andra kategorierna lite lidande. Jag la helt enkelt min röst på de bloggar med coolast namn. Moget elr hur?!

Idag fick Rydström min röst som bästa sportblogg. Hade nog egentligen velat lägga min röst på Marcus Birro, men jag tycker att hans och Lauls pajkastning den senaste tiden är lite för omoget för min smak…

Om du oxå vill rösta så kan du göra det här.

Annons

2 reaktioner på ”Stora bloggpriset

  1. Fred 24 januari, 2009 / 05:14

    kan man inte rösta på din blogg, det hade jag gjirt om man kunde.

    Gilla

  2. Fred 24 januari, 2009 / 05:14

    kan man inte rösta på din blogg, det hade jag gjirt om man kunde.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s