Måndagsmys

Jag vaknade av att Casper hoppade upp på min mage och slickade mig i ansiktet. Jag sov över hos mamma och pappa inatt, och sov på soffan eftersom det är så j-a kallt i deras gästrum. Vilket resulterade i att lill-Casper fick korn på mig när han vaknade och pudel-galopperade upp i soffan, upp på mig! Ok, han e världens sötaste lilla pudel. Näst efter Bruno då, som på lite mognare pudel-manér la upp sitt huvud på min arm och tittade bedjande och hoppfullt på mig. Här var kanske någon som ville klia honom under hakan…

Det är just hundarna som har stor del i varför jag gör en eller två visiter hem till mamma och pappa varje vecka. Det är två små individer som ger en ovillkorlig kärlek, som är nöjda bara man ger dom mat, kliar på hakan och går en och annan promenad.

Det är ju oxå kul att träffa lillasyster E oxå, såklart! Höll jag ju nästan på att glömma 

…och mamma och pappa oxå

Ibland är det så skönt att åka hem till föräldrarna och få lite god mat och ett par glas rödvin och sitta och snacka skit. Det är väl sånt som är tecken på att  man har blivit vuxen elr nåt…

Casper- världens näst sötaste pudel (foto: Frk Svensson ©)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s