Om jag kunde drömma

Om jag kunde drömma är den svenska titeln på Stephenie Meyers bok Twilight. Måste ju säga att den engelska titeln låter väldigt mkt bättre än den svenska. Twilight är den första boken om tonårstjejen Bella och vampyren Edward och deras kärlekshistoria, som sedan går att följa i böckerna New Moon, Eclipse och Breaking dawn.Då jag inte själv har läst någon av böckerna kan jag inte säga om dom är bra, men det verkar som att det handlar om typisk tonårsromantik. Temat är det gamla vanliga för den här genren; ung tjej träffar och blir kär i en snäll vampyr…osv

Känner man mig så vet man att genren är typisk för mig som gillar den här typen av filmer, böcker etc. Jag menar jag har ju tidigare tipsat om TV-serierna True Blood, Moonlight och Supernatural….. det säger väl det mesta liksom…

Twilight hade biopremiär i höstas, och var enormt hajpad då (i USA iaf). Jag såg filmen häromdagen, och gillade den. Det kan ha och göra med att det i stort sett bara är snygga skådisar i den. Robert Pattinson som spelar Edward är ju bara …MUMS! Visserligen lammkött för mig men titta får man ju

Filmen kommer ut på dvd i Sverige den 29/4, men finns förmodligen att få tag i på andra sätt redan nu… Ni som vill vara lagliga kan förslagsvis förhandsboka filmen här.

Annons

2 reaktioner på ”Om jag kunde drömma

  1. erika 27 januari, 2009 / 10:39

    det är bara edward som är snygg inte robert pattinson 🙂

    Gilla

  2. erika 27 januari, 2009 / 10:39

    det är bara edward som är snygg inte robert pattinson 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s