Skola, fika och Lykke Li

Försov mig lite imorse och vandrade in på seminariet en halvtimme sen… fast jag hade bara varit 20 min sen om det inte hade varit för att det hade blivit ett lokalbyte och jag blev tvungen att virra runt efter min klass… Hyfsat tråkig lektion om grammar och vocabulary… det enda nöjet var att vår medelålders lärare hade på sig en alldeles för kort tröja på sig och exponerade hela gubbmagen, vilket inte direkt fick oss att spekulera mindre om huruvida han föredrar tjejer eller killar.

Beslöt mig för att vägra köpa den där boken jag skrev om igår, utan kmr ägna håltimmarna på måndagar till att sitta i biblioteket och läsa referensexen istället. Visst låter det som att jag tänker ekonomiskt?! Jag kan om jag vill

Mötte sedan upp syrran i TC för en fika och lite skitsnack. Härligt att hon bor i Sthlm igen så man kan spontanträffas lite då och då.

Har dessutom haft Lykke Li på repeat i iPoden hela da’n – me like!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s