I don’t think so, I’m black at heart!!!

Idag var det tidig morgon, med Group Discussion kl 9 på Konradsberg. Jag är som tidigare nämnt väldigt morgontrött och var väldigt nära att sova lite för länge. Efter en snabbdusch och snabbpåklädning var det dags för en lätt jogg över bron för att hoppa på första bästa buss. På bussen blev det en snabbsminkning, snabbläsning av Metro och sen bussbyte.

På 4:an blev jag häcklad av busschauffören, som tyckte att min fina AIK-mössa hade blivit missfärgad i tvätten… var den inte grön och vit från början?

I don’t think so, I’m black at heart!!! 

Efter en diskussion som aldrig ville ta slut, var jag väldigt kaffesugen, så jag ringde syrran för att kolla om hon var hemma. Åkte mot Telefonplan…och fyra timmar senare, efter ett par koppar kaffe, lite goda mackor, skitsnack och en sväng till Coop, var det dags att åka hem igen. Tiden går fort när man har trevligt.

Imorrn blir det att åka runt och kolla Kyrkis och Lions loppmarknad, på jakt efter det perfekta fyndet. Ska bli kul. Tur att jag har syrran som har lovat att ringa och väcka mig, så jag inte missar allt det roliga.

I syrrans kök.  (foto: Frk Svensson ©)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s