Härlig onsdag

Hade en heldag i stan igår. Var på LHS på engelskan och lärde mig mer om process writing. Väldigt intressant. Mötte sedan upp syrran och hennes pojkvän Emil för att kolla in Myrorna i Ropsten. Har hört att det ska vara en stor butik, med en massa saker. Måste säga att jag blev lite besviken dock. Stor butik, men för att fylla den antar jag att man inte är lika selektiv när det gäller de grejer man tar emot. Vi fortsatte till en annan Myrorna för att sedan koppla av med en fika på Kulturhuset. Den här gången fick jag välja ställe. Syrran gillar caféet högst upp, jag föredrar caféet som ligger i anslutning till Teaterbaren. Efter lite skitsnack och familjedrama via SMS avslutades dagen med en middag på Fridays med Poppius-Maria. Mycket trevligt!!

En fika på Kulturhuset.(foto: Frk Svensson ©)

Ett glas rött och en Friday’s burger. Mums! (foto: Frk Svensson ©)

Annons

En reaktion på ”Härlig onsdag

  1. K 12 februari, 2009 / 08:42

    Usch hemskt kort! Jag ser riktigt hämndlysten ut när jag messar erika hehe;)Det här betyder alltså att jag får lägga upp kort på dig på min blogg?:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s