Lampbryderier

Igår när jag, lillasyster K och Emil var ute och kollade secondhandbutiker spanade vi samtidigt efter en passande taklampa till deras lägenhet. De är båda inne på en takkrona av ngt slag, men de verkar egentligen vara ute efter två olika lampor eftersom de är lite oense om hur denna takkrona ska se ut. Hsh de var iaf överrens om att ting tar tid, och när de väl hittar Lampan så kmr de båda tycka att det är den perfekta… Sund inställning tycker jag, och det är väl därför som de är så perfekta för varann.

Om jag var på lampjakt så skulle jag satsa på ngn av dessa. Tyvärr så har jag inte de pengarna som behövs, och inte heller den våning som skulle behövas för att göra dessa lampor rättvisa… men drömma får man ju

Lampor från lampor.nu och inreda.com

Annons

En reaktion på ”Lampbryderier

  1. K 13 februari, 2009 / 02:48

    Åh finaste lampan till höger!! Är det inte de som hänger på moderna i fiket? Jag trodde de var moderna museet-gjorda men om de går att köpa så kanske det är ett alternativ!! 🙂 Övertalningen börjar nu.. hehe;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s