En farväl-latte

Jag och lillasyster E sa adjö till London med en sista latte på Heathrow. Direkt efter säkerhetskontrollen styrde vi våra steg på jakt efter en Starbucks. Varför finns inte denna kaffe-kedja i Sverige?!

För ett par år sedan pluggade jag med en kille som påstod att hans kompisar hade köpt rättigheterna till Starbucks i Sverige, men att pengarna var slut och nu hade de inte råd att starta upp ngt. Nu vet jag inte om detta är sant, men det skulle ju kunna vara en förklaring till min varför-fråga. Fast å andra sidan så borde det inte vara så svårt att hitta finansiärer intresserade av att kicka igång ett Starbucks-projekt här. Hade jag pengarna så skulle jag lätt vara på!

(foto: Frk Svensson ©)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s