Fler London-fynd

Har äntligen orkat packa upp min väska från förra veckans äventyr och hittade dessa prylar från Next, Topshop och en butik som jag inte kommer ihåg namnet på. Dessa fina saker föll i glömska efter mina Primark-äventyr men återupptäcktes idag, och appropå Primark. Där inhandlade jag även de fina Wayfarer-kopiorna som de mer eller mindre skänkte bort. Köpte 9 par, varav jag gav bort 6 par. Malin, lillasyster K och Sara är numer stolta ägare till ett par röda och ett par svarta Primark-glajjor.

(foto: Frk Svensson ©)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s