2 reaktioner på ”Nya glasögon

  1. Lies & Fantasies 2 mars, 2009 / 07:58

    Hej 🙂 Vill du att jag länkar till din blogg är allt du behöver göra att bli medlem här på Sveriges bästa gratissida! http://www.gratismode.se/?c=4678Det är en sida där du får gratis presentkort från massa olika affärer (ca 60 stycken och inte bara klädesaffärer). Bli medlem nu och få hela 50 poäng!Välj samma användarnamn som sista delen av din bloggadress (för mig hade det tex. blivit ?liesandfantasies?) så hamnar du på min superheta länklista samtidigt som du får gratis presentkort!Vi ses 🙂

    Gilla

  2. Lies & Fantasies 2 mars, 2009 / 07:58

    Hej 🙂 Vill du att jag länkar till din blogg är allt du behöver göra att bli medlem här på Sveriges bästa gratissida! http://www.gratismode.se/?c=4678Det är en sida där du får gratis presentkort från massa olika affärer (ca 60 stycken och inte bara klädesaffärer). Bli medlem nu och få hela 50 poäng!Välj samma användarnamn som sista delen av din bloggadress (för mig hade det tex. blivit ?liesandfantasies?) så hamnar du på min superheta länklista samtidigt som du får gratis presentkort!Vi ses 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s