Nya glasögon

Jag beställde nya glasögon igår på Lensway. De hade en kampanj där man fick 50% rabatt på kompletta glasögon. Tyvärr var de bågarna jag eg ville ha slut, men jag hittade dessa istället, och de är defintivt värda 450:-. Som hittat!!

2 reaktioner på ”Nya glasögon

  1. Lies & Fantasies 2 mars, 2009 / 07:58

    Hej 🙂 Vill du att jag länkar till din blogg är allt du behöver göra att bli medlem här på Sveriges bästa gratissida! http://www.gratismode.se/?c=4678Det är en sida där du får gratis presentkort från massa olika affärer (ca 60 stycken och inte bara klädesaffärer). Bli medlem nu och få hela 50 poäng!Välj samma användarnamn som sista delen av din bloggadress (för mig hade det tex. blivit ?liesandfantasies?) så hamnar du på min superheta länklista samtidigt som du får gratis presentkort!Vi ses 🙂

    Gilla

  2. Lies & Fantasies 2 mars, 2009 / 07:58

    Hej 🙂 Vill du att jag länkar till din blogg är allt du behöver göra att bli medlem här på Sveriges bästa gratissida! http://www.gratismode.se/?c=4678Det är en sida där du får gratis presentkort från massa olika affärer (ca 60 stycken och inte bara klädesaffärer). Bli medlem nu och få hela 50 poäng!Välj samma användarnamn som sista delen av din bloggadress (för mig hade det tex. blivit ?liesandfantasies?) så hamnar du på min superheta länklista samtidigt som du får gratis presentkort!Vi ses 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s