Åldersrelaterat elr?!

Skulle till apoteket igår för att köpa alvedon, och hittade även vitaminer, nässpray, våtservetter, duscholja, halstabletter, tamponger, voltaren gel etc. Det slutade med att jag blev tvungen att hämta mig en sån där liten korg, vilket fick mig att fundera på huruvida det kan vara en åldersrelaterad grej. Ju äldre man blir desto större inköp gör man på apoteket… ja, det är nog så!

Idag försökte jag förklara för Alma, 8 år, skillnaden mellan en tofs och hårsnodd.

-Tofsen är den lilla svansen som du får när du sätter upp håret med en hårsnodd.

Jag tyckte att min förklaring var jättepedagogisk men det slutade med att hon pekade på min hårsnodd, skakade på huvudet och sa; ”Fröken, det heter faktiskt tofs”.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s