En andra chans…

Ikväll är det Melodifestivalen och Andra chansen. Får man tro kidsen på jobbet så är det Amy Diamond och BWO som går vidare. Läser man tidningarna så är Lili&Sussie ett hett tips. Kan ju tänka mig att kidsen på skolan har noll koll på vilka Lili&Sussie är, eftersom hela bunten är födda på 2000-talet. För dom är väl Lili&Sussie två tanter som deras mamma antagligen gillade nån gång på 80-talet…

Själv hoppas jag på att Sarah Dawn Finer går vidare. En skandal att hon inte redan är färdig för finalen. Jag gillade Amys låt, och då menar jag låten. Tyvärr tycker jag att Amy mer eller mindre förstörde den. Nu kan jag inte komma på någon annan som skulle gjort den bättre, men lilla frk Diamond var iaf inte rätt person för den låten.

Jag har väl egentligen inte bestämt mig för om jag ska kolla andra chansen ikväll, eftersom jag har ungefär ett ton med skoljobb som behöver fixas den här helgen, och än så länge idag har jag inte gjort nåt…

Idag har jag gått och gnolat på Måns Zelmerlöws Hope&Glory, vilket man nog får se som en konsekvens av att jobba med barn. Man utsätts för en typ av musik, och en typ av låtar som man normalt sett inte lyssnar på. Men man får ju grym koll på vad som händer i t.ex Melodifestivalen även om man missar en deltävling, för barnen uppdaterar en på jobbet sen. Den där Melodifestivalen-skivan har nog snurrat på repeat HELA veckan. Måste ju få säga att jag är tålmodig som fritidsfröken…Vissa låtar sätter sig, och fastnar. Igår var det Alcazar, och idag Måns, men egentligen är det ju inte så konstigt, utsätts man för en viss typ av musik tillräckligt mycket slutar det ju med att man till slut själv diggar med.

Får se om jag kan smitta ner er med lite Måns

Annons

2 reaktioner på ”En andra chans…

  1. Aurora 7 mars, 2009 / 05:11

    Även om jag bor i jönköping tycker jag att Amy inte har ngn mogen röst. Hon låter lite väl barnslig för sin ålder. Ha en skön kväll

    Gilla

  2. Aurora 7 mars, 2009 / 05:11

    Även om jag bor i jönköping tycker jag att Amy inte har ngn mogen röst. Hon låter lite väl barnslig för sin ålder. Ha en skön kväll

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s