Helgens fynd

Har man pengar över och vill fynda är det till Kyrkis och Lions som man ska bege sig till en vanlig lördagsförmiddag. Åtminstone om man bor i min del av världen. Detta gjorde jag i lördags, men tyvärr hittade jag inget. Mamma köpte en komplett servis i 57 delar, med tallrikar, uppläggningsfat, såskanna osv. Allt för en femhundring. Hon hävdar att den ska användas på landet men vi får väl först se hur lång tid det tar innan den kommer ner dit samt om den nånsin kommer att komma ur backarna där den nu förvaras. 

Efter Kyrkis (och Lions) blev det en sväng till TC och MQ som hade slutrea. Jag hittade för en gångs skull en massa saker, och allt för en ynka femhundring. 500 var tydligen det magiska talet för den dagen.

 

Kjol, boyfriend cardi och kuvertväska. (foto: Frk Svensson ©)

Klänning, halsduk och kappa. (foto: Frk Svensson ©)

Annons

4 reaktioner på ”Helgens fynd

  1. K 11 mars, 2009 / 09:22

    Oj vilken snygg halsduk!

    Gilla

  2. K 11 mars, 2009 / 09:22

    Oj vilken snygg halsduk!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s