Vad hände med våren?!

Alla tecken förra veckan pekade på att våren var på intågande. Jag kände det. Alla runt omkring mig kände det. Solen tittade fram, och jag var på spaning efter de första snödropparna i rabatten hemma.

Men, i morse när jag vaknade av Nyheterna kl 6, varnades det får snökaos. Min besvikelse var stor när jag lättade på persiennen för att se med mina egna ögon att de inte ljög på TV (för visst säger de att man inte ska tro på allt man ser/hör på TV?!).

Det är ganska intressant att så fort vädret blir lite dåligt, så brakar all lokaltrafik i Stockholm ihop. Bussen var en kvart försenad. En busstur som normalt tar högst en kvart, tog en halvtimme idag. Folk armbågade sig fram för att komma på tunnelbanan, och när jag väntade på 4:an körde en bil förbi hållplatsen väldigt nära och väldigt fort, vilket resulterade i att samtliga som stod och väntade fick en massa snöslask på benen.

En härlig start på dagen. Nu kan det bara bli bättre…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s