Ngt slags rekord

Idag tror jag att jag slog ngt slags rekord i att ta mig till skolan på kortast tid. Jag gick hemifrån fem i 9, hann med 670 in mot Tekniska, bytte till 4an, och inhandlade min kaffe och smörgås halv tio på JMK.

Till saken hör väl oxå att busschauffören på Vaxholmsbussen antagligen trodde  att han hette rally-Harry elr ngt liknande för han körde FORT! Jag vågade inte sminka mig på bussen för det kändes tryggt att kunna hålla fast i nåt i kurvorna… Hsh, jag klarade mig helskinnad till skolan idag där vi hade redovisning av vårt arbete. Min grupp var den enda gruppen som inte blev sågad. Det kändes bra

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s