Back in the days

Lyssnar in mig på lite Thåström, och återupptäckte den här underbara låten från back in the days, när man spelade in Trackslistan från radion för att P3 var i princip den enda kanalen som spelade bra musik…

Har gjort dagens goda gärning idag. Jag hittade en mobiltelefon på toalettgolvet på JMK, och efter lite luskande och lite googlande fick jag tag på pappan till telefonens ägare, som berättade att sonen skulle dra iväg till Berlin tidigt imorrn, och antagligen behövde ha mobilen, om inte skulle vi mötas upp på måndag. Vi får se hur det går. Bollen ligger hos honom nu.

Orkar han åka ut till förorten för att få tillbaka telefonen? Får pappan överhuvudtaget tag i sonen eftersom han kan vara svår att nå utan mobilen… To be continued…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s