Helgens bästa

Helgens bästa var självklart Thåström-konserten igår på Cirkus. Senaste skivan Kärlek är för dom har fått svala recensioner i de flesta tidningar, och jag måste erkänna att i början tillhörde jag själv den mer tveksamma kategorin, men låtarna växer efter varje lyssning.

Igår på Cirkus ägde Thåström scenen. Han bjöd på sig själv. Blottade sin själ, sin sårbarhet, sina spöken…  och hans röst var som vanligt magisk. Kärlek är för dom och Över sundet var helt fantastiska live, och det är så STORA artister gör sig bäst – på scen. Det blev ingen Die Mauer som jag hoppats på, men det gjorde inget för jag var ändå helt hänförd.

Thåström på Cirkus 14/3. (foto: Malin E ©)

Annons

4 reaktioner på ”Helgens bästa

  1. Anonym 15 mars, 2009 / 01:13

    Han var sååå bra igår!!

    Gilla

  2. Anonym 15 mars, 2009 / 01:13

    Han var sååå bra igår!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s