Sjuuukt mkt plugg

Just nu har jag sjuuukt mkt med plugget. Igår gick jag in på JMK kl 9 och ut kl 18, och där emellan hade jag glömt bort att äta lunch. Jag unnade mig en sushimiddag som jag avnjöt hemma framför hockeyn.

(foto: Frk Svensson ©)

Jag förutspådde ju i lördags att HV skulle ta hem matchen och gå vidare till semifinal ifall de vann lördagsmatchen…och mkt riktigt. Jag kan min hockey!

Idag har jag haft ytterliggare en lång dag i skolan, och jobbat med ett grupparbete som aldrig tycks bli färdigt. Jag hoppas och ber innerligt att det ska bli färdigt imorrn så jag kan börja tentaplugga på torsdag. Följde med lillasyster K och hennes Emil till Ikea för att lämna tillbaka deras gamla soffa som man tydligen kunde få tillbaka pengar på efter dunskandalen. De fick desutom lite extra pengar för besväret. Trevligt!!

Efter att ha väntat på vår tur vid återköpskassorna insåg vi att middagen inte skulle hinnas med att avnjutas på Ikea, så vi handlade mat i en Thai-kiosk i Aspudden. Varför  finns det inte fler såna?! Grymt god mat, som dessutom kommer räcka till en matlåda imorrn. Gôtt!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s