Vem beställde snö?!

Imorse var jag rätt så nöjd med det faktum att den mesta snön ute hade smält bort. En tupplur senare och gräsmattan är återigen täckt av snö. Vad hände?! Vänner rapporterade om tussilago och snödroppar, och andra kända vårtecken. Igår när jag låg och kollade på Supercup-finalen fick jag lite vårkänslor. Gräsplanen såg så grön ut… och tankarna for ända bort till Norra stå och en längtan efter Allsvenska-premiären som bara är några veckor härifrån…

Men idag så var det alltså snö igen. Vem beställde snö?! Inte var det jag iaf…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s