På andra sidan glaset…

På andra sidan glaset skiner solen, barnen spelar fotboll på konstgräset och jag sitter här inne i mitt arbetsrum och försöker planera en lektion. Motivationen är inte direkt på topp, för helst av allt skulle jag vilja vara där, på andra sidan glaset… Kanske inte spelandes fotboll men gärna ätandes på en glass, iförd solbrillor, lapandes sol…

Just nu skulle jag vilja vara var som helst förutom i det här lilla båset till arbetsrum. Till och med på den ”snygge” doktorandens föreläsning om diskursanalys som jag missar idag, eftersom jag är här  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s