Vårstäda

Solen skiner in genom mitt fönster och jag insåg precis att mina fönster är väldigt smutsiga. Dags för en liten puts. Har sett några flyers i trappuppgången att det finns en  firma som kommer och fixar sånt för ett par hundralappar. Det är helklart värt det. Jag har varken grejerna, kunnandet eller tålamodet…

Däremot kan jag diska disken i diskhon. Samla ihop smutstvätten och lägga veckans tidningar till pappersinsamlingen. Lite vårstädning light i väntan på Arsenal-Manchester City. Ryktena sägar att Fabregas, Walcott och Adebayor ska vara tillgängliga för spel idag

En reaktion på ”Vårstäda

  1. Malou 4 april, 2009 / 11:52

    såg samma sak på mna fönter igår *bläää*måset ta tag i det nån dagha en skön helg

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s