Vandrande pinnar

Jaha, då var man hus- och hundvakt. Föräldrar och lillasyster E plus kompis åkte till Mallis tidigt imorse. De åkte härifrån vid halv 6 rycket, och som vanligt uppstår ett mindre kaos så fort min familj ska någonstans. Imorse blev det dessutom drama när det upptäcktes att Licious (lillasyster E:s vandrande pinne) var på rymmen. Mamma hittade spår av honom på golvet (små pinndelar) och vi befarade att Licious var borta för alltid (antingen hade han rymt eller blivit uppäten av ngn av familjens hundar). Jag hittade honom dock några timmar senare, uppkrupen på ett stolsben i matrummet. Dessvärre saknade han ett par ben, plus att ett av de kvarvarande är brutet. Jag funderade hela dagen på vandrande pinnars nervsystem, men kunde inte hitta ngt om det på internet. Lillasyster K googlade och såg att ben på vandrande pinnar tydligen växer ut igen iaf. Vilken tur!

En skadad Licious. Tittar man noga ser man att två ben saknas. (foto: Frk Svensson ©)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s