Tentaplugg och annat

Idag har jag pluggat som bara den. Jag och Randa satt hela eftermiddagen och läste in olika kommunikationsteorier. Det är alltid lättare när man diskuterar och försöker lösa uppgifterna tillsammans. Nu ska jag bara ta tag i bildanalysen till grupparbetet, och sen ska jag skriva ett tal till på tisdag om en retorisk förebild. Har fortfarande inte bestämt mig för vem jag ska välja än. 

Efter att ha pluggat så flitigt bestämde jag mig för att belöna mig själv med att grilla fläskfilé och ugnsrosta grönsaker till. Det blev väldigt gott!!

Har upptäckt att det är en massa ruttna löv i den lilla trädgårdsfontänen, och då hundarna brukar dricka ur den när de är ute på tomten resulterar det i att de luktar obeskrivligt äckligt när de kommer in. Får försöka göra något åt det imorrn…

Min fredagsmiddag. (foto: Frk Svensson ©)

Annons

En reaktion på ”Tentaplugg och annat

  1. Linda "Rosa Chica" 11 april, 2009 / 12:40

    Jag har en tävling i min blogg där du kan vinna en BH från evasunderklader.seKika in och var med och tävla 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s