Påskafton

Påskafton överraskade med kanonväder. Tyvärr hade jag rätt så mycket bestyr som behövde fixas så det var inte så mycket jag hann njuta av solen ändå.

Emil ringde vid 11-tiden och var uttråkad eftersom lillasyster K hade bestämt sig för att plugga på dagen, och då hade ju han tråkigt i lägenheten. Vi drog en sväng till Arninge och kollade på förlängningssladdar, och kopplingsdosor, och sen inhandlade vi påskmiddag. Eftersom jag inte hade orkat att inhandla lammstek tidigare under veckan hade alla små stekar tagit slut, så det blev en bamsing på 3,5 kg. Det fanns stek så det räckte och blev över. Lillasyster K:s kompis Marre kom oxå över på middag, och efter middagen kom även K:s kompis Lisa över på ett glas vin. Det blev en mycket trevlig påskafton.

Påskdagen var lite städ- och tvättdag. Jag har ju varit hund- och husvakt under veckan och nu skulle päronen komma hem. Så det var bara att tvätt och plocka undan lite så det inte skulle se allt för stökigt ut. Drog till och med en sväng med dammsugaren. Trots det så var den första kommentaren: ”Gud, vad stökigt det är!!”

Jag njuter av påsksolen. (foto: Frk Svensson ©)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s