Uppsats-PM

Jag sitter och håller på och filar på ett uppsats-PM som ska lämnas in senast tisdag. Kan dock inte bestämma mig för vad jag vill skriva om. jag vill eg skriva om ngt som har med sportjournalistik att göra, och min första tanke var ngt om Zlatan, men det har gjorts så himla många uppsatser om honom redan så jag vet inte om jag kan hitta en ny vinkel i ämnet. Min andra tanke var att göra en receptionsanalys av TV-serien Gossip Girl, och analysera könsstereotyper, och ev intervjua ett antal tonårstjejer och killar om sitt förhållande till TV-serien. Jag får fundera vidare på eventuella problemformuleringar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s