Sötaste lillasyster

Jag är som tidigare nämnt lillasystervakt den här helgen. Mor och far är oroliga för att lillsyster inte sköter sig när dom är borta, och vill gärna om jag kan att jag bor i deras hus. Egentligen är det väl mer för deras skull än för lillasysters skull som dom vill att jag bor där. Det känns nog mest tryggt för dom att jag bor där, hon tycker väl mest at det är skönt att någon ser till att det finns mat. För det kan ju inte handla om att hon inte är mogen att ta eget ansvar. Igårkväll fick jag de här meddelanden:

Lillasyster: Jag sover hos Jennie inatt om det är OK? 🙂 Puss

Jag: OK. Då vet jag. Sov gott. Puss.

Lillasyster: Vill du att jag ska smsa när jag kommer hem till henne? 🙂

Ja, just det. Det är ju sånt en ansvarsfull storasyster borde insisterat på. Vilken tur att åtminstone en av oss tänker till lite extra, och agerar ”vuxet”, och det var inte jag…

Tur för lillasyster att jag åker iväg i sommar så hon får en chans att kunna växa och bevisa att hon kan stå på egna ben.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s